Amysoft waterontharders

amysoft esm11 waterontharder
Amysoft ESM11 waterontharder

Amysoft is een importeur van waterontharders, ze importeren waterontharders van Ecowater uit de Verenigde Staten die sinds 1925 waterontharders produceert. Ecowater maakt verschillende series waterontharders, de ESM serie is de meest toegepaste in Nederland. De ESM serie is in staat kalk en magnesium uit het harde water te verwijderen. Ecowater levert ook een ERM serie, die niet alleen het water onthard maar daarnaast ook nog een actief koolfilter heeft die het water ook kan filteren voor nare geurtjes en allerlei ongewenste stoffen. Die ERM serie is wel te koop in Nederland maar wordt niet geleverd door Amysoft.

De AmySoft waterontharders zijn voorzien van een bedieningspaneel met een display waarmee instellingen gemaakt kunnen worden. Hiermee kan onder andere de waterhardheid van het leidingwater ingesteld worden en het tijdstip wanneer het regeneratieproces moet starten. Normaal gesproken wordt na een bepaalde hoeveelheid ontkalkt water, op het vooringestelde tijdstip (meestal in de nacht) het regenereren gestart. Dit proces kan ook plaatsvinden nadat een aantal dagen verstreken is. Hiermee kan mogelijke bacteriegroei tegen gegaan worden. Bij spanningsuitval onthouden de AmySoft waterontharders nog 8 uur de instellingen. Daarna zal je opnieuw de gegevens moeten invoeren wanneer de elektriciteit weer beschikbaar is.

De AmySoft modellen, op een uitzondering na, zijn alle zogenaamde compact modellen. De Amysoft modellen hebben één ionenwisselaar en werken op elektriciteit.

De AmysSoft behoren bij de top van de waterontkalkers en hebben daarom ook proportioneel zoutgebruik tijdens het regenereren. Dit houdt in dat het zoutgebruik afgestemd wordt op de hoeveelheid onthard water. Dat lijkt normaal maar dat is het niet. De meeste wat goedkopere waterontkalkers die werken op "volume uitgesteld regenereren" hebben altijd een bepaalde verspilling van regeneratiezout en spoelwater. Dat is bij de AmySoft waterontkalkers tot een minimum teruggebracht.

Ontsmettingsmodule

De ESM series hebben sinds kort een ontsmettingsmodule waarmee tijdens het regenereren de onthardingscilinder ontsmet worden om eventuele bacteriegroei tegen te gaan.

Wifi

De Amysoft waterontharders kunnen optioneel voorzien worden van een wifi module. Hiermee kan op afstand op een apart display of naar wens via een app op de smartphone, de waterontharder in de gaten gehouden worden. Zo is af te lezen hoeveel water nog onthard kan worden tot de volgende regeneratie of krijg je een melding als de zoutvoorraad bijgevuld moet worden.

Prijzen

Een overzicht met prijzen van Amysoft waterontharders.

amysoft c-100
Amysoft
C-100
amysoft c-200
Amysoft
C-200
amysoft c-300
Amysoft
C-300
amysoft e-100
Amysoft
E-100
amysoft e-200
Amysoft
E-200
amysoft e-300
Amysoft
E-300

Offerte service

Wil je een aantal op maat gesneden aanbiedingen ontvangen van waterontharders? Klik dan hier.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

home­ >waterontharder fabrikanten >waterontharders amysoft

contact   voorwaarden   disclaimer   privacybeleid   over ons  
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie