Waterontharders die alleen maar regenereren op basis van tijd

een aantal waterontharders naast elkaar

Onderstaande modellen waterontharders kunnen alleen maar op basis van tijd regenereren. Dat is voor particulieren geen goede keuze omdat dit een verspillende techniek is. Lees het artikel over de verschillende regeneratietechnieken en kies liever voor waterontharders die op basis van volume (aantal liters onthard water) kunnen regenereren zoals je kan zien in het overzicht volumegestuurde waterontharders.

Klik op foto of naam van de waterontharder voor een testrapport en specificaties (disclaimer).hattem B65 MAXI (Elegant B65)
Hattem
B65 MAXI (Elegant B65)
hattem BLU B65
Hattem
BLU B65
lubron Softstar Classic
Lubron
Softstar Classic
lubron Proline Classic
Lubron
Proline Classic
lubron Proline SXT2
Lubron
Proline SXT2
  1. De prijzen op deze site worden sporadisch door ons bijgewerkt of als we een correctie van een bezoeker ontvangen. In alle gevallen hebben we de prijs op het internet gevonden. Of deze prijs in- of exclusief installatie, verzendkosten, benodigde installatie materialen en/of andere producten/diensten betreft verschilt per leverancier. Daarom moet u de prijzen als een grove indicatie zien.

Niet courante waterontharders treft u aan in dit overzicht.

Kieswijzer

Wil je weten welke waterontharder het best bij jouw waterverbruik en waterhardheid past? Gebruik onze kieswijzer waterontharders.


Offerte service

Wilt u een aantal op maat gesneden aanbiedingen ontvangen van waterontharders? Klik dan hier.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­