Duplex sequentieel waterontharders

een aantal waterontharders naast elkaar

Onderstaande modellen waterontharders hebben twee ionenwisselaars en kunnen dus, ondanks dat de ionenwisselaar om de aantal dagen geregenereerd moet worden, toch altijd zacht water leveren. Zodra de ene ionenwisselaar geregenereerd wordt neemt de ander de taak over. Door de twee ionenwisselaars zal de prijs van de ontharder wel wat hoger zijn dan de simplex modellen die maar één ionenwisselaar hebben maar bieden wel hun specifieke voordelen.

De modellen in onderstaand overzicht zijn duplex waterontharders waarbij de onthardingscilinder om beurten actief is. Zodra een ionenwisselaar verzadigd is en geregenereerd wordt neemt de andere ionenwisselaar zijn taak over. Daarna staat de eerste ionenwisselaar standby om de taak van de ander weer over te nemen als deze verzadig is met kalk. De tegenhanger hiervan zijn de duplex parallel waterontharders waarbij beide ionenwisselaars tegelijkertijd het water ontharden maar niet tegelijkertijd regenereren.

Klik op foto of naam van de waterontharder voor een testrapport en specificaties (disclaimer).halutec MiniMax M3
Halutec
MiniMax M3
kinetico 2020C HE
Kinetico
2020C HE
kinetico 2050C
Kinetico
2050C
kinetico Ergo 18
Kinetico
Ergo 18
kinetico Ergo 9
Kinetico
Ergo 9
watergenius Hydro Soft Duplex
Watergenius
Hydro Soft Duplex
waterontharder com Amfa8000 Max
waterontharder com
Amfa8000 Max
  1. De prijzen op deze site worden sporadisch door ons bijgewerkt of als we een correctie van een bezoeker ontvangen. In alle gevallen hebben we de prijs op het internet gevonden. Of deze prijs in- of exclusief installatie, verzendkosten, benodigde installatie materialen en/of andere producten/diensten betreft verschilt per leverancier. Daarom moet u de prijzen als een grove indicatie zien.

Niet courante waterontharders treft u aan in dit overzicht.

Kieswijzer

Wil je weten welke waterontharder het best bij jouw waterverbruik en waterhardheid past? Gebruik onze kieswijzer waterontharders.


Offerte service

Wil je een aantal op maat gesneden aanbiedingen ontvangen van waterontharders? Klik dan hier.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­ >overzicht modellen waterontharders

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen