Duplex sequentieel waterontharders

een aantal waterontharders naast elkaar

Onderstaande modellen waterontharders hebben twee ionenwisselaars en kunnen dus, ondanks dat de ionenwisselaar om de aantal dagen geregenereerd moet worden, toch altijd zacht water leveren. Zodra de ene ionenwisselaar geregenereerd wordt neemt de ander de taak over. Door de twee ionenwisselaars zal de prijs van de ontharder wel wat hoger zijn dan de simplex modellen die maar één ionenwisselaar hebben maar bieden wel hun specifieke voordelen.

De modellen in onderstaand overzicht zijn duplex waterontharders waarbij de onthardingscilinder om beurten actief is. Zodra een ionenwisselaar verzadigd is en geregenereerd wordt neemt de andere ionenwisselaar zijn taak over. Daarna staat de eerste ionenwisselaar standby om de taak van de ander weer over te nemen als deze verzadig is met kalk. De tegenhanger hiervan zijn de duplex parallel waterontharders waarbij beide ionenwisselaars tegelijkertijd het water ontharden maar niet tegelijkertijd regenereren.

Klik op foto of naam van de waterontharder voor een testrapport en specificaties (disclaimer).kinetico kinetico-2020c
Kinetico
2020C HE
kinetico kinetico-2050c
Kinetico
2050C
kinetico kinetico-ergo-18
Kinetico
Ergo 18
kinetico kinetico-ergo-9
Kinetico
Ergo 9

[1] De prijzen op deze site worden sporadisch door ons bijgewerkt of als we een correctie van een bezoeker ontvangen. In alle gevallen hebben we de prijs op het internet gevonden. Of deze prijs in- of exclusief installatie, verzendkosten, benodigde installatie materialen en/of andere producten/diensten betreft verschilt per leverancier. Daarom moet u de prijzen als een grove indicatie zien.

Niet courante waterontharders treft u aan in dit overzicht.

Kieswijzer

Wil je weten welke waterontharder het best bij jouw waterverbruik en waterhardheid past? Gebruik onze kieswijzer waterontharders.


Offerte service

Wil je een aantal op maat gesneden aanbiedingen ontvangen van waterontharders? Klik dan hier.


Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.

home­ >overzicht modellen waterontharders

contact   voorwaarden   disclaimer   privacybeleid   over ons  
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie