Disclaimer

disclaimer verkeersbord met uitroepteken

De informatie op deze site is met zorg samengesteld en de vermelde functionaliteiten en specificaties zijn verzameld met gegevens die fabrikanten of leveranciers openbaar hebben gemaakt.

Verzamelen en publiceren blijft mensenwerk dus gevoelig voor fouten, daarom gelden onze voorwaarden. Niet alleen wij blijken fouten te maken, met regelmaat zien we dat fabrikanten of leveranciers (en onze indruk is over het algemeen onopzettelijk) incorrecte informatie in brochures, handleidingen of op de website verschaffen. Dit is eenvoudig te achterhalen omdat die informatie op twee of meer plaatsen is gepubliceerd én elkaar tegenspreekt, of dat de gepubliceerde gegevens "buiten proporties zijn" en voor iemand die bekend is met de materie het meteen duidelijk is dat de informatie niet juist kan zijn.

Gebruik daarom de informatie op deze site alleen voor een eerste oriëntatie. Wil je zekerheid hebben over bepaalde functionaliteiten en/of specificaties vraag dan de fabrikant of de leverancier deze schriftelijk te bevestigen.

Foutje of aanvulling?

Zie je een foutje in de beschreven functionaliteit of specificaties? We stellen het heel erg op prijs als je deze met ons deelt, dan zullen we dit zo snel als mogelijk corrigeren. Ook als je aanvullingen hebt op bijvoorbeeld specificaties dan horen we die ook graag van je.


Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.

 

wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie